Κατηγορία 125cc

Αυτονομία

Έως 80km
Με οδήγηση βάσει της έγκρισης τύπου

Μπαταρία Λιθίου

45Ah
Αποσπώμενη

Στιγμιαία Ισχύς

4600W

Κατανάλωση

4,20kWh/100km

Αρχική τιμή: 3.190 €

Με επιδότηση: 2.419

Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας

IRIS e 125

Σύγχρονη Τεχνολογία & Διαχρονική Εμφάνιση

Μέγιστη Οδική Ασφάλεια Μεγάλων Τροχών

Δυνατός Κινητήρας Επιδόσεων

Ο κινητήρας των 4.600W του Iris μπορεί να πετύχει  τελική ταχύτητα της τάξης των 80km/h, με ικανότητα ανάβασης σε δρόμο κλίσης 15%, από στάση και με πλήρες φορτίο. Η αυτονομία του, ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, μπορεί να φτάσει και τα 80 χιλιόμετρα, χάρη στην κατανάλωση των 4,2kWh/100km. Η τελική μετάδοση γίνεται με ιμάντα, καθώς ο κινητήρας δεν είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό, μειώνοντας έτσι και την καταπόνησή του από λακκούβες και εμπόδια τους οδοστρώματος.

Άνεση και Στιλ

Η ενιαία σέλα δύο επίπεδων, η οποία απέχει από το έδαφος 800mm, μπορεί άνετα να φιλοξενήσει αναβάτη και συνεπιβάτη, προσφέροντας μεγάλους χώρους και σωστή στήριξη.

Μεγάλοι Τροχοί 16″ – Ασφάλεια στην Οδήγηση

Οι τροχοί των 16″ (εμπρός/πίσω) προσφέρουν σταθερότητα, με την τριπίστονη δαγκάνα μπροστά και το δίσκο των 220mm να συμπληρώνουν το πακέτο ασφάλειας και εμπιστοσύνης που εμπνέει στον αναβάτη.

Στιλάτος Σχεδιασμός – Σύγχρονη Τεχνολογία

Ο σχεδιασμός του Iris δίνει έμφαση στη στιλάτη εμφάνιση και στο πάντρεμα με την τεχνολογία. Ο εμπρός LED προβολέας που δένει αρμονικά με τις γωνίες και τις γραμμές της μάσκας, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Αποσπώμενη Μπαταρία Λιθίου

Η μπαταρία λιθίου με την οποία είναι εφοδιασμένο το Iris (72V/45Ah), είναι αποσπώμενη για εύκολη φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο, ενώ η έξυπνη τοποθέτησή της δημιουργεί χώρο κάτω από τη σέλα που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος.

Πρακτικές Λύσεις Μεταφοράς

Ο μεγάλος χώρος πίσω από την ποδιά, το επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος για την ανάρτηση χειραποσκευών, προσφέρουν στο Iris μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης και μεταφοράς αντικειμένων.

Τεχνολογία Keyless

Με γνώμονα την αντικλεπτική προστασία αλλά και την ευκολία στη χρήση, το Iris είναι εφοδιασμένο με ένα τελευταίας τεχνολογίας και πρακτικό σύστημα keyless.

Ευανάγνωστη LCD Οθόνη – Δύο Power Modes

Η ψηφιακή LCD οθόνη ακολουθεί τον κομψό σχεδιασμό του υπόλοιπου συνόλου, με εργονομική διάταξη προβολής των ευανάγνωστων πληροφοριών, στις οποίες περιλαμβάνεται και το επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας από τα δύο (Eco και Sport) που διαθέτει το Iris.

Πίσω Δισκόφρενο – Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ

Ο πίσω δίσκος του Iris έχει διάμετρο 220mm και συνεργάζεται με μια διπίστονη δαγκάνα και ένα σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS), ενώ τα δύο αμορτισέρ των 30mm που έχουν αναλάβει την πίσω ανάρτηση διαθέτουν ρύθμιση για την προφόρτιση του ελατηρίου.

Μοναδική Εμφάνιση – LED Πίσω Φωτιστικό Σώμα

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της ουράς τονίζεται ακόμη περισσότερο από το ξεχωριστό σχήμα του LED φωτιστικού σώματος, το οποίο χαρίζει μια μοναδική εμφάνιση στο Iris.  Η αλουμινένια σχάρα ανήκει στο στάνταρ εξοπλισμό του και προσφέρει μία ακόμη πρακτική επιλογή για φόρτωση και μεταφορά αποσκευών.

Πρακτική Πρίζα Φόρτισης

Κάτω ακριβώς από τη σέλα του Iris υπάρχει η υποδοχή φόρτισης της μπαταρίας, ώστε να εκτελείται η διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να αφαιρεθεί η μπαταρία από το scooter, συνδέοντας απλά το καλώδιο του φορτιστή με μία οικιακού τύπου πρίζα.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ
ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ2200 x 710 x 1190 mm
YΨΟΣ ΣΕΛΑΣ800 mm
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΔΑΦΟΣ180 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ2
ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) 103 Kg
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΣΧΥΣ4600W
ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ3000W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ80 km/h
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ) έως 80 km (Βάσει έγκρισης τύπου)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ4,2kWh/ 100km
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ (πλήρως φορτωμένο | από 0 km/h)
ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΚΙΝΗΣΗΠΙΣΩ
ΤΥΠΟΣΑΥΤΟΜΑΤΟ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣECO / SPORT
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑΙ
ΤΥΠΟΣΛΙΘΙΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΛΙΩΝ20
ΤΑΣΗ 72 V
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ45 Ah
ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ22 kg
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ (ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 84V 10A)4 – 4.5 h
ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ1.200-1500
ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ / ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
ΤΡΟΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ100/80-16
ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ120/80-16
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟΔίσκος 220mm
με Τριπίστονη Δαγκάνα
ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟΔίσκος 220mm
με CBS
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣΤηλεσκοπικό Πιρούνι – 68mm – Ø33mm
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣΔύο Αμορτισέρ – Ø30mm

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.

* Προϋπόθεση η κατοχή διπλώματος αυτοκινήτου. Δείτε αναλυτικότερα τις προϋποθέσεις για οδήγηση με δίπλωμα αυτοκινήτου: https://www.gorgolis.gr/isodynamia-diplomaton-proypotheseis

ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. | Γ.Ε.ΜΗ. 10110253000 | Θησέως 309 – Καλλιθέα | daytona-electric.gr © Copyright 2022